Cukrovinky a čokolády

Lepkavé a mastné výrobky, ako je čokoláda všetkých typov, vyžadujú pri výrobe predovšetkým špeciálne povrchové úpravy alebo povrchové vzory.

Naše pásy sú navrhnuté tak, aby s vašimi výrobkami zaobchádzali šetrne  a zároveň spoľahlivo.

Ponúkame všestranné portfólio pásov pre toto odvetvie, ktoré spĺňajú špeciálne požiadavky.
Dobré uvoľňovacie charakteristiky, ľahko čistiteľné povrchy, dokonalé priľnutie k produktu a dlhá životnosť pásov v súlade so všetkými príslušnými normami potravinárskej triedy.

Formovanie

– Odolnosti voči olejom, tukom a mastnotám.
– Dobrá priľnavosť.
– Vynikajúce uvoľňovacie vlastnosti a skvelá hygiena.
– Ľahké čistenie pásov.
– Pásy a ich súčasti detekovateľné kovmi.

Chladiaci tunel

– Dobrá priľnavosť pásov a výborne vlastnosti uvoľnenia.
– Ľahká čistitelnosť pásov.
– Napriek vysokým teplotným rozdielom si pásy zachovajú svoje rozmery.

Rezanie

– Vysoká úroveň odolnosti pásov voči prerezaniu a presnosť polohovania.
– Vysoká odolnosť pásov voči oderu, bez trhlín.
– Vysoká flexibilita pre aplikácie nožov.
– Odolné pásy voči živočíšnym a rastlinným olejom a tukom.
– Vysoká úroveň hygieny.
– Pásy ktoré sa ľahko čistia a ponúkajú vynikajúce uvoľňovacie vlastnosti.

Prenos produktu

– Pásy s rôznymi povrchovými materiálmi a vzormi v záujme vynikajúcich vlastností priľnavosti a uvoľňovania.
– Vynikajúca presnosť polohovania.
– Zakrivené pásy vhodné pre oblúkové systémy vedenia pásov.
– Pásy ktoré ponúkajú vysoký štandard hygieny.
– Ľahko čistiteľné povrchy pásov.

Povlak

– Vhodný povrch pásu zabraňuje hromadeniu sa čokolády.
– Ľahké čistenie pásov.
– Jednoduchší prenos produktov vďaka uvoľňovacím vlastnostiam pásu.

Balenie

– Dlhá životnosť pásov
– Pásy pre vysokú a nízku priľnavosť.
– Ľahko čistiteľný povrch pásov.
– Pásy s vysokou úrovňou pružnosti a pevnosti v ťahu.
– Vysoko výkonné remene pre baličky.